Motor Guendengggggg 3800 hp

Gila se-Edan-edan-nya….. sangat-sangat-sangat kwadrat “mad Bike” ( maksudnya bukan : motornya punya pak Mad red.) Ini motor ngga ada asik-asiknya buat jalan-jalan, tp kok ya ada aja ya orang bule yg super duper edan bin ra karuan, bayangkan aja dia membuat motor bertenaga hingga ribuan hp , klaimnya sih sampe 3800 hp. Saya yakin in motor paling powerfull sedunia alam semesta raya ciptaan yg Maha Kuasa….blahhh…blahh.bbllahhh…….
aaarrgghhh….. andaikan ada tukang ojek dg motor kayak gini, tentu banyak penumpang yg seneng karena bakalan cepet sampai ( … di akhirat kaleeee !!!! )

Spesifikasi mesin ialah :

Engine :- ROLLS ROYCE VIPER MK.202 TURBOJET

– Originaly Installed in Macchi Jet trainer orJet

Provost aircraft.

– Thrust =2,450 lbs aprox 3,800 horsepower

+ after burner another 1200 horsepower

– Air Flow = 32,000 CFM aprox

– Pressure ratio = 4.3 :1

– Compressor = 7 stage axial flow

– Engine Weight =290 KGs

Frame :- Built by MAD

– Seamless sched 80 tubing

– Wheelbase = 3.4 meters

Front end :- FJ 1200 Yamaha

Rear end :- Dragway rims mad built hub twin discs no

chains or sprockets to break.

Sponsors

Racelinepromromotions.com

Darwin Motor Cycle Wreckers

W`ereabouts Engineering

Hose Power

Hidden Valley Tavern

Source : http://www.madv8bike.com/id10.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s